Από το 2000, η Premium δημιούργησε
και διαχειρίζεται το ειδησεογραφικό site

REPORTER.GR

το πιο αξιόπιστο χρηματοοικονομικό
site στην Ελλάδα.
LAUNCH REPORTER.GR
Reporter.gr
Από το 2010, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

MAMAMIA.GR

με καθημερινά θέματα και άρθρα
για την οικογένεια.
LAUNCH MAMAMIA.GR
Mamamia.gr
Από το 2014, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

PENNA.GR

με καθημερινά θέματα και άρθρα
ποικίλης ύλης που κατά βάση εστιάζει στη μελέτη των θεμάτων της επικαιρότητας. 
LAUNCH PENNA.GR
Penna.gr
Από το 2016, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

CITYWOMAN.GR

Οι γυναίκες στα καλύτερά τους
υγεία, διατροφή, ομορφιά, μόδα, σχέσεις
LAUNCH CITYWOMAN.GR
Citywoman.gr
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Reporter.gr: Τώρα χωρίς κωδικούς

Στην κατάργηση των ειδικών κωδικών (username & password), που χρειάζονταν έως τώρα οι δωρεάν χρήστες (free users) του οικονομικού πρακτορείου ειδήσεων "www.reporter.gr", προχώρησε η Premium Α.Ε., διατηρώντας τη διαδικασία των κωδικών μόνο για τους χρήστες των "professional" υπηρεσιών του "site".


Έτσι, τώρα, ο απλός επισκέπτης του "www.reporter.gr" μπορεί να μετακινείται στις κατηγορίες ενημέρωσης που τον ενδιαφέρουν ελεύθερα και χωρίς καθυστερήσεις, 24 ώρες το 24ωρο.

Παράλληλα, στο ανανεωμένο "www.reporter.gr" εντάχθηκε η καινούρια ενότητα ενημέρωσης "www.e-style.gr", η οποία περιλαμβάνει ελκυστικές ειδήσεις και πληροφορίες για shopping, gadgets, ταξίδια, ομορφιά, διασκέδαση (σινεμά, θέατρο, μουσική κ.λ.π.), καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

Μία από τις σημαντικότερες και πιο ευέλικτες υπηρεσίες του "www.reporter.gr", παραμένει το "My Reporter". Πρόκειται για ένα ημερήσιο ενημερωτικό υλικό με τη μορφή "e-mail", το οποίο περιλαμβάνει την αποτίμηση του προσωπικού χαρτοφυλακίου του χρήστη, καθώς και τις σημαντικότερες ειδήσεις των κλάδων που ο ίδιος έχει επιλέξει. Στο "My Reporter" μπορούν να εγγραφούν όλοι οι αναγνώστες του site, δωρεάν.

Το "www.reporter.gr" ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2000 και αποτελεί σήμερα το πλέον αξιόπιστο ηλεκτρονικό συνδρομητικό πρακτορείο οικονομικής και χρηματιστηριακής ενημέρωσης στην Ελλάδα. Διαθέτει πάνω από 35.000 αναγνώστες, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες, ιδιώτες και εταιρίες, ανέρχονται σε 32.000. Μεταξύ των συνδρομητών του περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες ελληνικές Τράπεζες, Χρηματιστηριακές Εταιρίες, Θεσμικοί Επενδυτές, καθώς και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Δείτε ακόμη

Premium S.A.

Media & Content Services

Ιπποκράτους 9
10679 Αθήνα
Ελλάδα

(+30) 2103318411
(+30) 2103318408