Από το 2000, η Premium δημιούργησε
και διαχειρίζεται το ειδησεογραφικό site

REPORTER.GR

το πιο αξιόπιστο χρηματοοικονομικό
site στην Ελλάδα.
LAUNCH REPORTER.GR
Reporter.gr
Από το 2010, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

MAMAMIA.GR

με καθημερινά θέματα και άρθρα
για την οικογένεια.
LAUNCH MAMAMIA.GR
Mamamia.gr
Από το 2014, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

PENNA.GR

με καθημερινά θέματα και άρθρα
ποικίλης ύλης που κατά βάση εστιάζει στη μελέτη των θεμάτων της επικαιρότητας.
LAUNCH PENNA.GR
Penna.gr
Από το 2016, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

CITYWOMAN.GR

Οι γυναίκες στα καλύτερά τους
υγεία, διατροφή, ομορφιά, μόδα, σχέσεις
LAUNCH CITYWOMAN.GR
Citywoman.gr

Multimedia

Web Content
Η Premium, στο πλαίσιο της υπηρεσίας Content Services παρέχει video content για sites, portals, mobile operators και τηλεοπτικά κανάλια. Το περιεχόμενο και οι προδιαγραφές των video διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Η εταιρία έχει τη δυνατότητα να παράγει video σε όλα τα υπάρχοντα format (FULL HD, HDV, DIGITAL BETA κλπ).


Η Premium παρέχει videos σχετικά με: ψυχαγωγία, διασκέδαση, πολιτισμό, ταξίδια, lifestyle, beauty, fashion, υγεία, business καθώς και video προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών.

Οπτικοακουστικές Παραγωγές (Video & Cd-rom)
Η χρήση των οπτικοακουστικών μέσων είναι η πλέον αποτελεσματική και σύγχρονη μέθοδος εταιρικής προβολής. Η Premium παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εταιρικών παρουσιάσεων στον τομέα αυτό, με την παραγωγή Corporate Video & Cd-rom, για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Εξειδίκευση και Εμπειρία

Οι υπηρεσίες multimedia παρέχονται από εξειδικευμένους σκηνοθέτες, σεναριογράφους, τεχνικούς, καθώς και έμπειρους παραγωγούς, οι οποίοι είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης και να σχεδιάσουν την κατάλληλη εφαρμογή Media, για την επίτευξη των στόχων της.

Η Premium έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει και συμβουλευτικά στον σχεδιασμό της επικοινωνιακής πολιτικής μιας επιχείρησης και να προσφέρει πλήρες πακέτο λύσεων, στις περιπτώσεις που προβλέπονται παραγωγές Media (Video & Cd-rom).

Τεχνική Αρτιότητα

Η Premium διαθέτει τεχνικό εξοπλισμό και software στην αιχμή της τεχνολογίας. Τα στελέχη της εταιρίας παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε συνεχή βάση, υποστηρίζοντας τεχνικά την Επιχείρηση-πελάτη. Η Premium είναι ο ιδανικός συνεργάτης για διαφημιστικές εταιρίες και εταιρίες δημοσίων σχέσεων που απαιτούν παραγωγές υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας.

Επικοινωνία
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρύσα Βογιατζάκη +30 210-3318411

Premium S.A.

Media & Content Services

Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 46
11635 Αθήνα
Ελλάδα

(+30) 2103318411
(+30) 2103318408