Από το 2000, η Premium δημιούργησε
και διαχειρίζεται το ειδησεογραφικό site

REPORTER.GR

το πιο αξιόπιστο χρηματοοικονομικό
site στην Ελλάδα.
LAUNCH REPORTER.GR
Reporter.gr
Από το 2010, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

MAMAMIA.GR

με καθημερινά θέματα και άρθρα
για την οικογένεια.
LAUNCH MAMAMIA.GR
Mamamia.gr
Από το 2014, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

PENNA.GR

με καθημερινά θέματα και άρθρα
ποικίλης ύλης που κατά βάση εστιάζει στη μελέτη των θεμάτων της επικαιρότητας.
LAUNCH PENNA.GR
Penna.gr
Από το 2016, η Premium δημιούργησε 
και διαχειρίζεται το 

CITYWOMAN.GR

Οι γυναίκες στα καλύτερά τους
υγεία, διατροφή, ομορφιά, μόδα, σχέσεις
LAUNCH CITYWOMAN.GR
Citywoman.gr

Η Εταιρία

Η εταιρία Premium είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στον χώρο των media. Απασχολεί εξειδικευμένους δημοσιογράφους, αναλυτές, και ειδικούς στο χώρο της επικοινωνίας, και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών "προστιθέμενης αξίας" προς τις επιχειρήσεις. www.reporter.gr


Από το 2000, η Premium Α.Ε. δημιούργησε και διαχειρίζεται το ειδησεογραφικό site Reporter.gr το πιο αξιόπιστο χρηματοοικονομικό site στην Ελλάδα. Το "R" όπως έχει γίνει γνωστό, εξειδικεύεται στις οικονομικές και χρηματιστηριακές ειδήσεις, προσφέροντας στους αναγνώστες του ένα σύνθετο πακέτο υπηρεσιών ειδήσεων, χρηματιστηριακής παρακολούθησης και ανάλυσης. Το Reporter.gr προσφέρει εργαλεία παρακολούθησης χρηματιστηρίων με μια δωρεάν συνδρομή στο MyReporter (Εργαλεία Χ.Α.). Μέσα από τις σελίδες του αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την πορεία του Χ.Α. και των μετοχών του.

Investor Relations
Για τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρίες, το τεχνικό τμήμα της Premium A.E. κατασκευάζει μια γκάμα "internet" εφαρμογών ενημέρωσης επενδυτών, οι οποίες εφαρμόζονται στις ιστοσελίδες των εταιριών/πελατών και πληρούν όλες τις νομικές υποχρεώσεις μιας εισηγμένης εταιρίας απέναντι στους επενδυτές της.

Υπηρεσίες Περιεχομένου
Λειτουργώντας ως πρακτορείο ειδήσεων, η Premium τροφοδοτεί media και επιχειρήσεις με δημοσιογραφικό και χρηστικό περιεχόμενο, το οποίο εφαρμόζεται σε ιστοσελίδες, έντυπα, υπηρεσίες σε δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας κ.α. Το περιεχόμενο παράγεται κατά περίπτωση, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης από μια ομάδα εξειδικευμένων δημοσιογράφων, και ανανεώνεται καθημερινά.

Publicity Analysis
Μέσω της υπηρεσίας Publicity Analysis η Εταιρία προσφέρει εξειδικευμένα "report" δημοσιότητας τα οποία λειτουργούν ως εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας της εταιρικής επικοινωνίας. Παράγονται σε μηνιαία, ή διμηνιαία βάση από εξειδικευμένους αναλυτές και επικοινωνιολόγους της Premium. Τον Ιούλιο του 2008 η εταιρία άρχισε να προσφέρει επισκοπήσεις τύπου και δημοσιότητας (σε εταιρικό και κλαδικό επίπεδο), σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

Παραγωγές Video & CD-rom
Η Premium Α.Ε. μέσω της εταιρίας PremiumMedia προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εταιρικών παρουσιάσεων με την παραγωγή Video & CD-Rom για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν σύγχρονα μέσα προβολής της εταιρικής εικόνας τους.
Για demo video ακολουθήστε το link: www.premiummedia.gr

Premium S.A.

Media & Content Services

Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 46
11635 Αθήνα
Ελλάδα

(+30) 2103318411
(+30) 2103318408